El director de Recerca i Innovació del Parc Taulí, Lluís Blanch, participa en els ‘Cafès científics'

El director de Recerca i Innovació del Parc Taulí, Lluís Blanch, participa en els ‘Cafès científics'
Dimarts 16/04/2013
La xerrada-tertúlia, que se centrarà en la investigació i innovació als hospitals públics, tindrà lloc el dijous, 18 d'abril, a les 19h, a l'Estruch de Sabadell

Amb el programa “Cafès científics. A Sabadell, ciència. 2013”, les institucions científiques de Sabadell conviden la ciutadania a parlar de ciència en un format lúdic

El director de Recerca i Innovació del Parc Taulí, Lluís Blanch, oferirà el proper dijous, 18 d'abril, una xerrada i posterior tertúlia sobre la investigació i innovació als hospitals públics, i en concret, a la Corporació Sanitària Parc Taulí. La xerrada que tindrà lloc a les 19h al Bar de Ca l'Estruch (Sant Isidre 140, Sabadell) forma part de cicle de conferències del programa “Cafès científics. A Sabadell, ciència. 2013”. L'entrada és gratuïta.

En aquesta primera edició dels ‘Cafès científics. A Sabadell, ciència. 2013' participen l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC), l'Agrupació
Astronòmica de Sabadell, la Fundació Parc Taulí i la Unió Excursionista de Sabadell (UES), adreçat a aquelles persones que els agrada parlar i sentir parlar de ciència.

El Bar de Ca l'Estruch i l'Ajuntament de Sabadell col·laboren també en aquesta iniciativa, que permetrà als sabadellencs i sabadellenques debatre en un ambient molt relaxat sobre l'evolució humana, la vida extraterrestre, la investigació i la innovació que es fa als hospitals públics, el dèficit d'infraestructures i la geometria fractal o temes sobre la conservació de la biodiversitat.

Cadascuna de les institucions organitzadores, que fan recerca en ciència i/o que tenen com un dels seus objectius afavorir el coneixement de la ciència i dels seus resultats, fa una proposta de café científic i convida els ciutadans i ciutadanes a parlar i debatre sobre el tema en un ambient distès. L'espai escollit per aquesta conversa entre ciència i societat és el Bar de Ca l'Estruch, un referent de l'activitat cultural de la ciutat.

De febrer a juny, cada tercer dijous de mes, a les 7 de la tarda, un dels organitzadors protagonitzen una conversa a partir les idees més importants i de la recerca recent al voltant d'un tema. Amb un cafè, una copa de vi o qualsevol altra beguda a la mà, el que es vol és afavorir el debat científic en el marc dels reptes de la societat actual i dels interessos individuals dels assistents. Entreteniment i rigor, debat i conversa: la ciencia en clau sabadellenca.

Per a més informació:
Gabinet de Comunicació Parc Taulí
Tel.: 937 458 380
ccc@tauli.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024