El Parc Taulí aporta 100.000 euros per al finançament de 26 projectes de recerca de professionals de la Corporació

El Parc Taulí aporta 100.000 euros per al finançament de 26 projectes de recerca de professionals de la Corporació
Dimarts 10/12/2013
  • En l'edició d'enguany han estat seleccionats 26 projectes dels 83 presentats a les convocatòries
  • L'acte de lliurament de les Beques Taulí de Recerca ha comptat amb la presència del professor Andrés Esteban de la Torre, membre honorari de les societats espanyola i europea de Medicina Intensiva
  • Amb el lliurament de les beques finalitzen els actes de celebració del 20è aniversari de la Fundació Parc Taulí

L'Auditori Taulí nou ha acollit avui l'acte de lliurament de les Beques Taulí de Recerca, que anualment atorga la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT), amb la finalitat de promoure el desenvolupament de projectes de recerca en aquesta institució.

L'acte ha estat presidit pel president de la Fundació Parc Taulí, Ramon Pascual, el president de la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT), Modesto Custodio, el gerent d'Empreses Participants del CatSalut, Joan M. Roig i el director de Recerca i Innovació del Parc Taulí, Lluís Blanch.

El Dr. Blanch ha fet balanç d'aquests 15 anys de les Beques Taulí de Recerca en els que s'han atorgat 1.365.371 € en ajuts per al suport i la incentivació de la recerca i la innovavió de la CSPT.
Posteriorment, les estudiants de 6è de Medicina de la Unitat Docent del Parc Taulí, Marta Alberich i Mireia Figueroa, han explicat la seva experiència en un grup de recerca de la institució, fent el seguiment durant un any a pacients que han patit politraumatisme. Totes dues han destacant la importància d'empatitzar amb els pacients i el valor afegit del treballar amb professionals experts.

El ponent d'aquesta edició de les Beques Taulí de Recerca ha estat el Prof. Andrés Esteban de la Torre, membre honorari de les societats espanyola i europea de Medicina Intensiva, que ha impartit la conferència ‘Síndrome de distrés respiratorio agudo: de un síndrome a una enfermedad'.

La clausura de l'acte ha anat a càrrec del president de la Fundació Parc Taulí, Ramon Pascual, i del gerent d'Empreses Participants del CatSalut, Joan M. Roig. El professor Pascual ha assenyalat la importància en mantenir el nivell de convocatòria de les beques i ha animat als professionals a continuar presentant-se en properes edicions. També ha recordat que amb el lliurament de les beques es tanquen els actes de celebració del 20è aniversari de la Fundació Parc Taulí.

Joan M. Roig ha felicitat al professor Ramon Pascual pel seu treball de 20 anys al capdavant de la presidència de la Fundació Parc Taul, càrrec que avui mateix deixarà d'exercir.
La Fundació Parc Taulí aporta 100.000 euros amb el criteri de finançar el 100% de cadascun dels projectes becats A la convocatòria de les Beques Taulí de Recerca poden optar tots els facultatius, llicenciats i diplomats d'infermeria que estiguin en plantilla o contracte a les institucions de la Corporació Sanitària Parc Taulí, els facultatius especialistes en formació d'últim i penúltim any i els estudiants de 4t, 5è o 6è curs de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En l'edició d'enguany han estat seleccionats 26 projectes dels 83 presentats a les convocatòries:


Per a més informació, podeu contactar amb
Gabinet de Comunicació Parc Taulí

comunicacio@tauli.cat – Tel directe: 937 458 380

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020