El Servei de Digestiu de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa Promou la I Jornada d’Actualització en Digestologia

El Servei de Digestiu de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa Promou la I Jornada d’Actualització en Digestologia
Del 12/04/2013 al 12/05/2013

Divendres, 12 d'abril de 2013 - 8.15h

Edifici Docent MútuaTerrassa (Sant Antoni, 39)
 

Dirigida a metges d'atenció primària, així com als professionals d'infermeria i metges residents de primer any, el proper divendres 12 d'abril l'Edifici Docent de MútuaTerrassa acollirà la         I Jornada d'actualització en digestologia amb l'objectiu d'aprofundir i actualitzar els coneixements sobre les patologies de l'aparell digestiu.

La inauguració anirà a càrrec del Dr. Manuel Álvarez, director mèdic de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, el Dr. Josep M. Grego, director d'Atenció Primària de MútuaTerrassa i la Dra. Maria Esteve, cap del Servei de Digestiu del mateix centre.

Al marge de la sessió inaugural, la jornada contempla tres sessions més. La primera d'elles tractarà sobre el càncer de còlon, els pòlips i la colonoscòpia i el Dr. Josep C. Espinós, metge adjunt del Servei de Digestiu de l'HUMT, serà l'encarregat de moderar-la. La segona sessió abordarà la dispèpsia, la flatulència i la distensió abdominal i en aquest cas serà la Dra. Maria Esteve qui la moderarà.

Finalment, la Dra. Montserrat Forné, metgessa adjunta del Servei de Digestiu de l'HUMT, serà l'encarregada de moderar la darrera sessió, la qual tractarà altres aspectes vinculats a la digestologia com el restrenyiment, la malaltia per reflux esofàgic, les hepatitis víriques així com les infeccions oportunistes amb pacients amb malaltia inflamatòria. Igual que en les dues sessions anteriors, aquesta finalitzarà amb la discussió d'un cas clínic.

Amb l'esmentada jornada, el Servei de Digestiu de l'HUMT té el propòsit d'ampliar els coneixements relatius a les patologies de l'aparell digestiu que amb més freqüència són motiu de consulta i, alhora, es posa de manifest la seva voluntat de vetllar per millora de la salut i la qualitat de vida de les persones.
 
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24

Terrassa, 11 d'abril de 2013
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024