Els Reis Mags de l’Orient, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar: 50 anys fent història a l’Hospital de Palamós

Els Reis Mags de l’Orient, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar: 50 anys fent història a l’Hospital de Palamós
Diumenge 05/01/2014
SSMM han visitat els nens i nenes ingressats a l'Hospital de Palamós i els/les residents de Palamós Gent Gran

Amb la mateixa puntualitat i deferència que aquests darrers 50 anys els han caracteritzat, un any més SSMM Melcior, Gaspar i Baltasar no han faltat a la cita de cada 5 de gener amb tots aquells nens, nenes i residents que, pel fet d'estar ingressats, no podien anar-los a rebre pels carrers de Palamós.

Han arribat amb un seguici de patges i guàrdies reials a l'Hospital, on la Presidenta dels Òrgans de govern i directius de SSIBE, com és habitual i en commemoració a aquests darrers 50 anys, els esperaven amb especial il·lusió.

Duien tot un munt de regals per repartir i un cop finalitzada la visita als nens i nenes ingressats a la 5ª planta i a urgències, se'ls ha acompanyat a Palamós Gent Gran on han pogut gaudir d'una estona d'esbargiment amb els/les residents del centre.

Al llarg de la visita, SM el Rei Melcior ha explicat que guarden records de gran valor compartits amb tota la gent que en el transcurs d'aquests 50 anys han pogut anar visitant, primer a l'Hospital i més tard també a Palamós Gent Gran, i que se senten satisfets d'haver pogut veure com, malgrat la por, el dolor o el desànim que tots ells podien sentir en aquells moments, la il·lusió encara els podia fer brillar els ulls.

Per la seva banda, SM el Rei Gaspar no parava de tenir detalls ni paraules d'ànim per a tothom, i sobretot no deixava de recordar als més trapelles, com pot arribar a ser, d'important, fer bondat i fer cas dels consells dels més savis.

SM el Rei Baltasar, que aquest dies havia agafat bastant fred travessant les muntanyes del nostre territori, afirmava que no hi ha res que escalfi més que la rialla d'un infant, i que venia ben disposat a rebre les mateixes que cada any fan que se senti com a l'estiu.

Finalment han volgut recalcar que no sempre és bo que tots els somnis s'acompleixin, ja que d'aquesta manera es pot mantenir viva la il·lusió, i que malauradament, encara ara, han hagut de portar un petit carregament de carbó per no deixar de recordar, a qui en rebi, que sempre es pot millorar.


Unitat d'Atenció al Ciutadà i Comunicació
Lola Bosch
972 60 92 90 - 616 14 42 10
dbosch@ssibe.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 02/08/2021