Els usuaris del Parc Taulí ja poden consultar les visites i proves programades a través del web

Els usuaris del Parc Taulí ja poden consultar les visites i proves programades a través del web
Del 20/06/2013 al 07/07/2013
L'objectiu de la posada en marxa d'aquest servei 'on-line' és millorar l'accessibilitat a la informació de Programació

Els usuaris de la Corporació Sanitària Parc Taulí ja poden consultar les visites i proves que tinguin programades en els diferents centres i serveis, a través de la seu electrònica del web institucional – http://www.tauli.cat -

Introduint el Codi d'Identificació Personal (CIP), l'aplicatiu facilita tota l'activitat programada del pacient, així com les indicacions sobre la preparació prèvia en els casos en què sigui necessari.

L'objectiu de la posada en marxa d'aquest servei online és millorar l'accessibilitat a la informació de Programació, reduint les trucades d'informació i confirmació a Centraleta, tot aprofitant les noves tecnologies. Els pacients, però, continuaran rebent al seu domicili les cartes de Programació com fins ara.

De manera paral·lela, des dels Serveis d'Atenció al Client s'està treballant per poder oferir, properament, els avisos de les seves visites programades a través del telèfon mòbil – per sms - o per correu electrònic.

La Corporació Sanitària Parc Taulí és un consorci públic de la Generalitat de Catalunya que gestiona set centres: l'Hospital de Sabadell, l'Albada Centre Sociosanitari, Salut Mental Parc Taulí, Atenció Primària Parc Taulí, Atenció a la Dependència Parc Taulí i també els serveis d'UDIAT Centre Diagnòstic i Sabadell Gent Gran Centre de Serveis, aquests dos darrers a través de societats instrumentals participades al 100% per la CSPT.

Les institucions del Parc Taulí reben el suport de la Fundació Parc Taulí – Institut Universitari (UAB) en aspectes de recerca, innovació i docència, en la formació científica i mèdica dels professionals i, en general, en el desenvolupament dels coneixements que sustenten el model assistencial. La Corporació és Unitat docent de la UAB.

El Consell de Govern del Parc Taulí està integrat per sis representants de la Generalitat de Catalunya, dos de l'Ajuntament de Sabadell i un de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El Parc Taulí dóna assistència a uns 400.000 ciutadans de Sabadell i altres 8 municipis del Vallès Occidental Est.


Per a més informació, podeu contactar amb
Gabinet de Comunicació Parc Taulí
comunicacio@tauli.cat – Tel directe: 937 458 380

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021