Èxit de la xocolatada amb motiu del Dia Mundial sense tabac

Èxit de la xocolatada amb motiu del Dia Mundial sense tabac
Divendres 31/05/2013

Sota el lema "Endolça't la vida, no fumis", el Comitè Hospital sense fum organitza aquesta xocolatada, enguany per quart any consecutiu, en que l'empresa Emporhotel ha servit més de 1300 racions de xocolata amb melindros entre l'Hospital de Palamós, Palamós Gent Gran, els CAPs de Palafrugell, La Bisbal, Palamós, i Torroella, i els centres de Sant Feliu i Palafrugell Gent Gran.

Per quart any consecutiu, el comitè Hospital sense Fum de l'Hospital de Palamós, ha organitzat la xocolatada amb melindros sota el lema "Endolça't la vida, no fumis", per a tots els usuaris i professionals. La novetat d'enguany és que la iniciativa s'ha fet extensiva als centres d'atenció a la dependència de Palamós, Sant Feliu i Palafrugell, amb la qual cosa l'empresa Emporhotel, que ha col.laborat donant la xocolata i el servei, ha acabat servint més de mil tres-centes racions de xocolata desfeta amb melindros.

També s'han muntat unes taules informatives, ateses per personal d'infermeria i personal voluntari, que han explicat i informat a qui ho desitjava, sobre les diferents opcions per a la deshabituació tabàquica. A les sales d'espera, unes grans pantalles oferien programes divulgatius sobre els perills del tabac i avantatges de deixar-lo.

Les activitats programades amb motiu del Dia Mundial sense tabac continuaran avui mateix, que hi ha programada una caminada saludable amb punt de sortida del CAP de Palamós. Us hi esperem!!!

Cal agrair molt especialment a l'empresa Emporhotel la seva col.laboració en aquest esdeveniment, ja que col.labora amb l'elaboració i servei de la xocolatada.


Per a més informació:
www.ssibe.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021