Finalitza una setmana carregada d’activitats per celebrar l’onzè aniversari del Centre de Disminuïts Físics

Finalitza una setmana carregada d’activitats per celebrar l’onzè aniversari del Centre de Disminuïts Físics
Dimarts 23/07/2013

Divendres va finalitzar, amb un festival de música i ball on hi van prendre part usuaris i professionals, la celebració de l'onzè aniversari del Centre de Disminuïts Físics de la Fundació Althaia. Al llarg de tota la passada setmana, la trentena de persones que viuen en aquesta residència, juntament amb els professionals, familiars, amics i voluntaris, van dur a terme diferents activitats lúdiques, esportives i d'estimulació.

La celebració va arrencar el divendres, 12 de juliol, amb una visita guiada i un dinar a Món Sant Benet. Dilluns i dimarts va tenir lloc el tradicional campionat de boccia, un esport paralímpic. També es van organitzar una gimcana de proves de coneixements, habilitats i estimulació dels sentits, activitats aquàtiques, ball country en cadira de rodes i un concert.

Divendres al migdia va tenir lloc un dels moments més esperats per part dels usuaris, l'entrega dels premis de l'onzè aniversari, un reconeixement als usuaris que any rere any s'impliquen participant en aquestes activitats.


Més informació:
Judit Martí
Servei de Comunicació de la Fundació Althaia
93 873 36 76

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021