Gent Gran Generosa. Un projecte de Grup Mutuam, fet a mà i amb tot el cor

Gent Gran Generosa. Un projecte de Grup Mutuam, fet a mà i amb tot el cor
Dijous 23/01/2014

Aquest any, al llarg del Nadal, els centres residencials i centres de dia del Grup Mutuam es van apropar a les persones grans del seu entorn que viuen soles a casa.

Els usuaris dels centres, aficionats a fer manualitats, van donar a la seva creativitat una finalitat generosa. Amb el suport dels professionals dels centres, van fer-se “350 cistells generosos” amb aquestes manualitats: bufandes, nines, peücs, bijuteria, objectes de decoració, sabons, i d'altres productes cedits per entitats i empreses que van voler col·laborar en la iniciativa.

Juntament amb els serveis socials de la zona i les entitats que treballen amb gent gran, es van identificar els destinataris i, en el marc de festes de nadal celebrades en cada centre, en un ambient distès i divertit, els residents van fer el lliurament dels cistells als seus nous amics. Un projecte fet amb il·lusió en el que tots vàrem donar molt i del que hem rebut més del que esperàvem.

Els centres que van participar són:

  • Centres Residencials: Residència Mutuam Manresa, Residència Vila-seca. Residència Les Franqueses del Vallès, Residència Rubí, Residència Font Florida, Centre Collserola, Residència Mutuam Diagonal, Residència Mutuam La Creueta i el Centre Sociosanitari Mutuam Girona.
  • Centres de dia: Sabadell Centre, Torre Romeu, Badia del Vallés,  Creu de Barberà, Enric Casanovas, Verdum, Nova Lloreda, Les Franqueses,  Onyar, Girona.

 

Més informació
Meritxell Aymamí - Adjunta Direcció de Marketing i Comercial
maymami@mutuam.com  -  646 84 90 78
Casp, 17, 3a Planta – 08010 Barcelona
Tel. 93 247 94 40
www.mutuam.com

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 24/09/2020