Gran èxit de participació a la pujada al Montgrí

Gran èxit de participació a la pujada al Montgrí
Del 06/05/2013 al 09/06/2013

Sota el lema "No fumis, mou-te i fes salut", una setantena de persones es van aplegar dissabte al matí a Torroella, per tal de fer la pujada caminant al Montgrí.

Dissabte 4 de maig, sota un cel radiant, 71 persones van gaudir de la visita al Castell del Montgrí en el marc de la pujada al Montgrí, inicialment prevista per al dia 27 d'abril i ajornada per mal temps al dia 4. L'activitat, que també formava part del conjunt d'activitats organitzades per l'Ajuntament de la Vila a la Fira de la Mediterrània, estava organitzada per la Comissió de prevenció i promoció de la salut de Serveis de Salut Integrats.

Els participants van pujar a bon ritme fins el cim del Montgrí i en menys d'una hora estaven tots a dalt. A l'arribada se'ls va lliurar una bossa amb avituallament, que constava d'una poma, un entrepà i una ampolla d'aigua.

Membres de la Comissió de prevenció i promoció de la salut (Sílvia Mir, M. Jose Sanchez, Marti Granell, Emili Mas, Marc Pérez i Ignacio Pascual van acompanyar els participants, la majoria professionals de SSIBE.

Col·laboracions
Aquest acte ha estat organitzat per SSIBE, amb l'estreta col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Regidoria de salut, que en tot moment ha donat suport i ha participat en l'organització de l'activitat.

També, agrair les col.laboracions materials de: Emporhotel per l'entrepà i l'aigua, les pomes de la Cooperativa de Torroella, i la bossa cedida pel DipSalut.

Més informació

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 03/07/2020