Hospital Plató celebra la seva quarta Jornada de Salut al Carrer

Hospital Plató celebra la seva quarta Jornada de Salut al Carrer
Dimecres 12/06/2013
Hospital Plató surt de nou al carrer i celebra la seva IV Jornada de Salut al Carrer a Plaça Molina el proper 13 de juny, amb el suport de l'Ajuntament del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

El proper 13 de juny Hospital Plató sortirà de nou al carrer amb la finalitat d'apropar la salut al barri. S'instal·larà una carpa a Plaça Molina de 10.00h a 19.00h, en la que diferents professionals d'Hospital Plató donaran a conèixer la malaltia neurovascular entre els veïns i veïnes de Sarrià – Sant Gervasi, incidint en els principals factors de risc.

En aquest apropament de la salut a peu de carrer, Hospital Plató vol donar a conèixer la malaltia neurovascular, informant dels principals factors de risc vascular i posant l'accent en aquells factors sobre els quals es pot incidir i prevenir, com la hipertensió arterial, el colesterol, la diabetis, la obesitat, el tabac, etc. També es faran proves de manera gratuïta i s'explicarà la importància del inici ràpid en cas de sospita d'ictus, imprescindible per minimitzar o eliminar les seqüeles d'aquesta alteració de la circulació de la sang al cervell.

Hospital Plató porta a terme aquesta iniciativa per traslladar a la població la importància de l'educació sanitària, i compta amb el suport de l'Ajuntament del Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021