II Jornades de Bioètica de la Fundació Sanitària de Mollet

II Jornades de Bioètica de la Fundació Sanitària de Mollet
Dimecres 06/11/2013

L'Hospital de Mollet organitzarà el proper 14 de novembre de 2013 les II Jornades de Bioètica amb el tema de fons, "El Dret a decidir...sobre la pròpia vida".

La jornada tindrà un format mixt. Hi haurà dues ponències. Una anirà a càrrec de la Dra. Margarida Boladeras, catedràtica de Filosofia Política i Moral, i persona amb un important bagatge literari i acadèmic en el mon de l'Ètica i la Bioètica, i l'altre del Sr. Pablo Hernando, membre del Comitè de Bioètica de Catalunya, amb una expertesa i prestigi reconeguts en el mon de la Bioètica en el nostre país.

Els temes que tractaran els ponents son: "Que vol dir humanitzar l'assistència sanitària?" a càrrec de la Dra. M. Boladeras que versarà sobre aquells aspectes més pràctics que conceptuals, entorn als principis i valors presents en les atencions que reben les persones, i “Incorporar els valors, creences i preferències de les persones ateses a les decisions clíniques”, ponència a càrrec del Sr. P. Hernando. A més, hem cregut oportú que la jornada sigui també participativa amb l'exposició d'experiències vinculades a la bioètica o als comitès d'ètica assistencial per part dels diferents centres hospitalaris participants.

Per una qüestió d'aforament, us agrairíem que ens confirméssiu la vostra assistència a l'adreça electrònica:
comunicacio@hospitalmollet.cat

Podeu accedir al programa aquí.


Per a més informació:
Marina Pujol Pastó
Comunicació i Imatge
Tel. 93 576 03 31 Ext. 10350 - 680 731 768
m.pujol@hospitalmollet.cat
www.hospitalmollet.cat
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/05/2024