III Jornada Mútuaterrassa sobre violència de gènere: Com afecta a la salut de les dones?

III Jornada Mútuaterrassa sobre violència de gènere: Com afecta a la salut de les dones?
Del 08/03/2013 al 07/04/2013
Divendres, 8 de març de 2013 - 8.45h
Edifici Docent MútuaTerrassa (Sant Antoni, 39)

Amb el propòsit d'abordar com afecta la violència de gènere a la salut de les dones i donar continuïtat a les jornades anuals sobre aquesta matèria que MútuaTerrassa està duent a terme des del passat 2011, el proper divendres 8 de març l'edifici docent acollirà la III Jornada MútuaTerrassa sobre violència de gènere que comptarà amb les aportacions de diversos professionals que tractaran l'esmentada problemàtica des de diferents perspectives.

La inauguració anirà a càrrec del Dr. Antoni Casagran, gerent de la UEN Assistencial de MútuaTerrassa i la Dra. Cirici, presidenta de la Comissió de Lluita contra la Violència de Gènere i Intrafamiliar de Sant Cugat del Vallès.

Igual que en la passada edició, la jornada d'enguany s'ha fet coincidir amb la celebració del Dia Internacional de la Dona i les ponències que donaran forma i contingut a la jornada s'han dividit en dues taules rodones. La primera d'elles es titula “Violència de gènere i dolor crònic” i sota el seu paraigües es desenvoluparan quatre xerrades relatives a la relació entre les emocions i emmalaltir, la violència de parella, les repercussions en la fibromiàlgia i la perspectiva del treball social en l'àmbit de la salut.

La segona taula rodona porta per títol “Violència de gènere i salut sexual i reproductiva” i en aquest cas son dues les xerrades que s'esdevindran sota aquest marc. La primera farà referència a la diversitat cultural i vulnerabilitat i la segona a l'adolescència. Cadascuna d'aquestes taules es complementarà amb una conferència a mode de cloenda. En aquest sentit, la primera serà “Les dues cares de la violència de gènere dins la sanitat” i la segona “Repercussions psicològiques de la violència de gènere”.

Com a tancament de la jornada, intervindrà la Sra. Josefina Soler, regidora de Salut i Promoció de la Gent Gran de l'Ajuntament de Terrassa i el Dr. Marc Matarrodona, director del CAP Rambla.

 

Més informació
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024