Invitació a l’acte solidari ‘Mans ballant a la Vida’ per als nens hospitalitzats al Parc Taulí

Invitació a l’acte solidari ‘Mans ballant a la Vida’ per als nens hospitalitzats al Parc Taulí
Dimecres 04/09/2013
L'acte se celebrarà el dia 8 de setembre, a la Plaça de l'Argub del Parc Catalunya de Sabadell

L'associació sabadellenca ‘Báilale a la Vida', que lluita per donar suport a infants i adolescents amb malalties greus, invita a tots els professionals del Parc Taulí a participar en l'acte solidari ‘Mans ballant a la Vida' que tindrà lloc el diumenge, 8 de setembre, a la Plaça de l'Argub del Parc Catalunya de Sabadell, en el marc de la Festa Major de la ciutat. Amb aquesta iniciativa, l'entitat vol recaptar fons destinats als infants amb malalties greus que reben tractament al nostre hospital.

El Parc Catalunya de Sabadell s'omplirà de màgia, jocs, tallers, petites exhibicions i el ball de ‘Báilale a la Vida'. Hi haurà també un esmorzar popular i tot el que es recapti en aquest matí de mans solidàries, anirà destinat íntegrament al Servei de Pediatria de l'Hospital de Sabadell per donar suport als nens i adolescents hospitalitzats que necessiten tractaments especials.

Com molts recordareu, amb motiu de la darrera edició de La Marató de TV3, 'Báilale a la vida' va organitzar un dels actes que més bona acollida van tenir a la ciutat, a on van aplegar més de 7.000 alegres papallones – la majoria fetes pels alumnes d'escoles de Sabadell i d'altres municipis propers- amb missatges d'ànim i esperança adreçats a malalts oncològics d'arreu de Catalunya. El Parc Taulí va ser el primer hospital on es van començar a repartir les papallones en un recorregut per diversos àmbits durant el qual la presidenta de l'entitat, Maite Fruitós, va explicar als pacients el simbolisme esperançador de les papallones que repartia, al costat de professionals mèdics i d'infermeria, així com de les mestres de l'escola.

Podeu descarregar el programa de l'acte per ampliar la informació.

Gabinet de Comunicació Parc Taulí
Tel: 93 745 83 80
ccc@tauli.cat
www.tauli.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 15/04/2024