La Clínica Sant Josep organitza un cicle de xerrades per promocionar la salut

La Clínica Sant Josep organitza un cicle de xerrades per promocionar la salut
Del 18/04/2013 al 30/04/2013
  • La primera tindrà lloc el dijous, 18 d'abril, a les 19.00 hores
  • Tres professionals especialistes de la Clínica tractaran tot el procés vital de l'embaràs i el part

El proper dijous, 18 d'abril, la Clínica Sant Josep donarà el tret de sortida al primer cicle de xerrades divulgatives i de promoció de la salut que s'organitza des de la Fundació Althaia. Amb el nom “Clínica oberta, converses de salut a mitja tarda”, el cicle arrencarà amb una taula rodona sobre l'embaràs i el part que anirà a càrrec dels tres equips de professionals del centre implicats en aquest procés de vida.

Aquesta acció té per objectiu apropar els pacients i familiars a la institució i als seus professionals compartint informació que pugui ser del seu interès. Es tracta d'obrir les portes del centre perquè els ciutadans hi pugin entrar, sense necessitat d'estar malalts, per obtenir informació sanitària, escoltar consells i intercanviar experiències o dubtes.

Per aquest any 2013 s'han programat un total de quatre xerrades, una per trimestre. A més del primer sobre la maternitat, es tractaran temes relacionats amb l'esport, l'alimentació, les addiccions i els hàbits saludables.

Dones i Nens: preguntes i respostes durant l'embaràs
En la primera d'aquestes conferències s'abordaran qüestions al voltant de l'embaràs i el part. Carmen Bergós, metgessa ginecòloga de GineManresa; Víctor Andrés García Navarro, llevador d'Espai Dona; i Joan Sitjes, pediatre digestòleg de Pediatres del Bages seran els tres professionals encarregats d'explicar tot allò que envolta la maternitat, a més de resoldre els dubtes que plantegin els assistents.

La primera xerrada tindrà lloc el dijous, 18 d'abril, a les 19.00 hores a la sala de reunions de la Clínica Sant Josep, que s'ubica al primer pis de l'edifici. L'entrada és lliure i no cal fer cap inscripció.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 03/07/2020