La Fundació Hospital de l'Esperit Sant repartirà llibres als pacients hospitalitzats el Dia de Sant Jordi

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant repartirà llibres als pacients hospitalitzats el Dia de Sant Jordi
Dimarts 16/04/2013
El III Sant Jordi Sostenible també inclourà l'habitual parada d'intercanvi de llibres al vestíbul principal
 

En motiu de la Diada de Sant Jordi del proper dia 23 d'abril, la Direcció de la Fundació Hospital Esperit Sant (FHES) lliurarà llibres als pacients hospitalitzats en les diverses plantes i la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés, i als que rebin tractament a l'Hospital de Dia. L'activitat es durà a terme gràcies a la generositat de les editorials Ámbar, Círculo de Lectores i Seix Barral, i de la Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet, que fa anys que col·labora amb l'Hospital.
 
D'altra banda, per tercer any consecutiu i dintre del III Sant Jordi Sostenible, usuaris i professionals podran participar en l'intercanvi de llibres que tindrà lloc durant tot el dia al vestíbul principal. Els participants podran donar llibres i, a canvi, endur-se algun dels exposats. Els llibres que es recullin es destinaran a la Biblioteca de l'Usuari, que està repartida per les diferents zones de descans de les plantes d'hospitalització.
 
Les donacions es poden realitzar durant tot l'any a la Unitat d'Atenció a l'Usuari, situada a la planta baixa del centre, de 10 a 13 hores i de 16 a 17 hores de dilluns a dijous, i de 10 a 14 hores els divendres, excepte festius.
 
La Diada de Sant Jordi del 2008 la FHES va posar en marxa la Biblioteca de l'Usuari en col•laboració amb la Biblioteca Can Peixauet. Aquesta data és de gran importància per a la FHES, ja que l'Hospital va ser fundat el 23 d'abril de 1917 com a sanatori antituberculós a la masia La Torre Roja a Santa Coloma de Gramenet.

Per a més informació:
Unitat d'Imatge i Comunicació FHES
Àrit Roig Mulero
Tel. 93 386 02 02 - Ext. 4612
aroig@hes.scs.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024