La Fundació Parc Taulí organitza una jornada de portes obertes als espais on es fa recerca, en el marc de la commemoració del seu 20è aniversari

La Fundació Parc Taulí organitza una jornada de portes obertes als espais on es fa recerca, en el marc de la commemoració del seu 20è aniversari
Dimarts 15/10/2013
Les visites guiades, obertes a tots els ciutadans i amb inscripció prèvia, tindran lloc el dissabte 19 d'octubre al matí

S'han programat diverses activitats de caire social i científic entre els mesos d'octubre i desembre

El conseller de Salut, Boi Ruiz, assistirà a la jornada i farà la cloenda

En el marc del 20è aniversari de la Fundació Parc Taulí (FPT), que es commemora aquest any, s'ha organitzat un matí de portes obertes, amb una visita guiada a tots els ciutadans interessats en conèixer les instal·lacions del Parc Taulí on es fa recerca, que tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre. Per assistir a les visites guiades, caldrà inscriure's prèviament mitjançant el web www.tauli.cat, els dies 14, 15 i 16 d'octubre. També es pot fer trucant per telèfon al 93 723 66 73, entre les 9 del matí i les 5 de la tarda. Les places son limitades.

Per a la commemoració del 20è aniversari de la FPT s'han programat diverses activitats de caire social i científic, que tindran lloc entre els mesos d'octubre i desembre d'enguany. El mateix 19 d'octubre, després de les visites guiades, l'Auditori del Parc Taulí acollirà una exposició dels projectes de recerca i innovació del Parc Taulí més rellevants, en microcàpsules de 6 minuts. Posteriorment, hi haurà una taula-debat amb representant de les institucions, fundacions i entitats convidades.

El conseller de Salut, Boi Ruiz assistirà a la jornada i farà la seva cloenda. L'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sànchez, també assistirà als actes programats al llarg del matí.

La Fundació Parc Taulí és una entitat creada el 1993 a l'entorn de la Corporació Sanitària Parc Taulí, que potencia la docència, la recerca i la innovació entre els professionals del Parc Taulí, tant des de l'òptica cientificomèdica com des de la gestió i organització de l'activitat assistencial.

La força motriu de tota l'activitat de la Fundació és el coneixement i la motivació dels professionals en la cerca de mètodes i eines que ajudin a una cura més eficaç de la salut de les persones.


Per a més informació:
Gabinet de Comunicació Parc Taulí
Tel. 937 458 380
comunicacio@tauli.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 15/04/2024