La incontinència fecal: una patologia freqüent que es pot tractar

La incontinència fecal: una patologia freqüent que es pot tractar
Dimecres 26/06/2013

La conferència es durà a terme en el marc de l'onzena edició del cicle “Dijous de Mútua”, inaugurat el passat 30 de maig
Dijous, 27 de juny de 2013  -  19.00 h
Edifici Docent MútuaTerrassa (Sant Antoni, 39)

Demà dijous, 27 de juny, tindrà lloc -a l'edifici Docent de MútuaTerrassa- la conferència “La incontinència fecal: una patologia freqüent que es pot tractar” i anirà a càrrec de la Dra. Arantxa Muñoz, la Dra. Noelia Pérez i la Dra. Laura Lázaro, totes elles pertanyents al servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

L'esmentada ponència es durà a terme en el marc de l'onzè cicle de conferències “Dijous de Mútua”, concebudes amb la idea de divulgar temes mèdics d'actualitat i d'informar d'una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat.

Alteracions com la incontinència fecal -així com el dolor pelvià crònic o el restrenyiment- constitueixen un motiu de consulta cada vegada més freqüent tant pels especialistes (ginecòlegs, uròlegs, coloproctolegs,..) com pels professionals de l'atenció primària.

La Unitat de Coloproctologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa és pionera a nivell de l'estat espanyol en el diagnòstic i tractament de la incontinència fecal i altres transtorns de sol pelvià i avalada per una trajectòria de més de 15 anys. Els professionals d'aquesta unitat exposaran als presents les principals característiques d'aquesta patologia així com les possibilitats de tractament que ofereix.

Adjuntem el calendari relatiu a “Els Dijous de Mútua 2013” amb la finalitat de donar a conèixer la relació de temàtiques que s'abordaran al llarg d'aquest any.


Més informació
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021