La Llar Residència Salut Mental Triginta de la Fundació Vallparadís de Mútuaterrassa, Premi AD a l’Excel·lència en Qualitat: Salut Mental i Addiccions

La Llar Residència Salut Mental Triginta de la Fundació Vallparadís de Mútuaterrassa, Premi AD a l’Excel·lència en Qualitat: Salut Mental i Addiccions
Divendres 10/01/2014

Distingir públicament i reconèixer la tasca d'aquelles institucions que desenvolupen activitats per a la millora en qualitat assistencial és l'objectiu del Premi Avedis Donabedian a l'excel·lència en qualitat que ahir, 9 de gener del 2014, va ser concedit a la Llar Residència Triginta Salut Mental, de la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa. Es tracta de la XXV edició d'aquests premis -d'abast estatal- els quals van ser instaurats l'any 1989.

El lliurament del guardó es va dur a terme al Palau de la Música Catalana. L'acte va ser presidit per l'Honorable Sr. Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya i va comptar també amb la presència d'alts càrrecs de l'àmbit sanitari de l'administració central i local. En representació de MútuaTerrassa, van assistir-hi el president de l'entitat, el Sr. Faust San José, la Sra. Mª Emília Gil, adjunta a direcció general i el Sr. Francesc Puig, gerent de la Unitat Estratègica Socionsanitària i encarregat de recollir el premi, tots ells acompanyats per altres directius de l'entitat i personal de Triginta.

“L'excel·lència en qualitat” distingeix a les entitats que disposen d'un Pla de Qualitat on es poden demostrar els resultats aconseguits en termes de millora així com la ratificació per part de les famílies i els professionals. És el cas de Triginta Salut Mental, la qual presta atenció a una trentena de persones amb malalties mentals greus i persistents.

En aquest sentit, l'esmentat guardó serveix per donar a conèixer el model assistencial del centre premiat, el qual s'ha constituït -mica en mica- sense tenir cap referent en aquest camp. Aquesta tasca ha estat possible gràcies a l'esforç d'un equip caracteritzat pels seus valors i la seva iniciativa i emprant com a referència un model d'Atenció Centrat en la Persona.

Aconseguir un nivell òptim de qualitat és el propòsit principal de tots els professionals de la Llar residència Triginta Salut Mental, dirigida per la Sra. Maica Ruiz, psicòloga amb una dilatada experiència en l'àmbit sociosanitari. Fa onze anys que,  amb la confiança del gerent de la Unitat Estratègica Sociosanitària, el Sr. Francesc Puig, la Sra. Ruiz va començar a desenvolupar les seves funcions en aquest centre. Sens dubte, l'impuls de la qualitat té com a objectiu millorar l'assistència tot garantint el millor servei i al mínim cost operatiu.

 

10 de gener de 2014

 

Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 26/10/2020