La suplementació de vitamines i minerals en l’esport, tema de la propera xerrada a la Clínica Sant Josep

La suplementació de vitamines i minerals en l’esport, tema de la propera xerrada a la Clínica Sant Josep
Dimecres 12/06/2013
  • Serà el proper dijous, 20 de juny, a les 19.00 hores
  • Anirà a càrrec de la Dra. Carme Comellas, metgessa de l'esport i especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

El proper dijous, 20 de juny, la Clínica Sant Josep acollirà una nova xerrada del cicle “Clínica oberta, converses de salut a mitja tarda”. A càrrec de la Dra. Carme Comellas, la xerrada se centrarà en les ajudes ergogèniques en l'alimentació dels esportistes, o sigui, la suplementació de vitamines i minerals. Carme Comellas és  metgessa de l'esport, especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i especialista del Centre de Medicina de l'Esport al CIMETIR.

Es tracta d'una xerrada destinada a totes aquelles persones que fan esport habitualment. S'explicarà com aquest tipus de suplements pot ajudar a millorar el seu rendiment esportiu.

Forma part del cicle de xerrades divulgatives que la Clínica organitza amb l'objectiu d'apropar els pacients i familiars a la institució i als seus professionals compartint informació que pugui ser del seu interès. Es tracta d'obrir les portes del centre perquè els ciutadans hi pugin entrar, sense necessitat d'estar malalts, per obtenir informació sanitària, escoltar consells i intercanviar experiències o dubtes. Per aquest any 2013 s'han programat un total de quatre xerrades, una per trimestre. La primera va tenir lloc a l'abril i va tractar sobre la maternitat.

La xerrada d'aquest 20 de juny tindrà lloc a les 19.00 hores a la sala de reunions de la Clínica, que s'ubica al primer pis de l'edifici. L'entrada és lliure i no cal fer cap inscripció.

Per a més informació
Judit Martí

Servei de Comunicació de la Fundació Althaia
93 873 36 76

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021