L’atenció centrada en la persona, fil conductor de la VII Jornada de la UEN sociosanitària

L’atenció centrada en la persona, fil conductor de la VII Jornada de la UEN sociosanitària
Dimarts 10/03/2015

Amb el propòsit de donar a conèixer les experiències i els treballs desenvolupats el passat 2014 en matèria sociosanitària, el proper dijous 12 de març MútuaTerrassa celebrarà la VII Jornada Sociosanitària MútuaTerrassa, la qual comptarà amb les exposicions de diversos professionals d'aquest àmbit provinents de diferents centres gestionats per la Fundació Vallparadís i la Fundació l'Espluga de MútuaTerrassa.

La inauguració anirà a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de MútuaTerrassa, el                Sr. Francesc Puig, gerent de la Unitat Estratègica Sociocanitària i el Dr. Salvador Llistar, cap de desenvolupament i projectes de la mateixa UEN.

Igual que en la passada edició, la jornada d'enguany comptarà amb una conferència a mode d'obertura titulada “Atenció centrada en la persona. Una utopia?” i serà pronunciada pel Dr. Antoni Salvà, director de la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A continuació s'esdevindran les presentacions dels tretze treballs i experiències, totes elles vinculades a l'àmbit sociosanitari i centrades en aspectes tan diferenciats com la musicoterapia amb pacients amb ictus o l'autoestima i la qualitat de vida en persones amb esquizofrènia.

Una de les primeres intervencions anirà a càrrec del Residencial Vallparadís, guanyador -el passat mes de desembre- d'un accèssit en la dotzena edició dels Premis ACRA en la categoria “Innovació en l'atenció a la dependència i promoció de l'autonomia personal” pel projecte “Persones grans institucionalitzades i noves tecnologies”.

A la cloenda hi intervindrà novament el Sr. Francesc Puig i el Dr. Salvador Llistar així com la Sra. Mª Emília Gil, adjunta a la direcció general de l'entitat.


Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 25/11/2020