L’ètica en les organitzacions sociosanitàries centrarà la V Jornada Sociosanitària de MútuaTerrassa

L’ètica en les organitzacions sociosanitàries centrarà la V Jornada Sociosanitària de MútuaTerrassa
Del 09/04/2013 al 12/05/2013

La inauguració anirà a càrrec de la Sra. Carmela Fortuny, directora general de l'ICASS
Dimecres, 10 d'abril de 2013 - 8.30h
Edifici Docent MútuaTerrassa (Sant Antoni, 39)

Amb el propòsit de donar a conèixer les experiències i els treballs desenvolupats el passat 2012 en matèria sociosanitària, el proper dimecres 10 d'abril l'edifici docent acollirà la V Jornada Sociosanitària MútuaTerrassa, la qual comptarà amb les exposicions de diversos professionals d'aquest àmbit provinents de diferents centres gestionats per la Fundació Vallparadís i la Fundació l'Espluga de MútuaTerrassa.

La inauguració anirà a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de MútuaTerrassa, la Sra. Carmela Fortuny, directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), el Sr. Francesc Puig, gerent de la Unitat Estratègica de Negoci Sociocanitària i el Dr. Salvador Llistar, cap de desenvolupament i Projectes de la mateixa UEN.

Igual que en la passada edició, la jornada d'enguany comptarà amb una conferència a mode d'obertura titulada “L'ètica en una organització que té cura de les persones” i serà pronunciada per la Dra. Begoña Román, presidenta del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

A continuació s'esdevindran les presentacions dels dinou treballs i experiències, totes elles vinculades a l'àmbit sociosanitari i centrades en aspectes tan diferenciats com l'autocura de les persones dependents, les unitats de llarga estada o l'activitat física entre la gent gran, entre moltes d'altres. La primera intervenció anirà a càrrec de la Residència ICASS Móra la Nova, guanyadora dels Premis ACRA 2012 en la categoria de “Innovació en l'atenció a la dependència i promoció de l'autonomia personal” pel projecte “Les contencions físiques en les persones grans: dos problemes i una solució”.

 
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

Terrassa, 9 d'abril de 2013
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024