L’Hospital de Campdevànol recull fons per a nens desafavorits del Ripollès amb una exposició solidària

L’Hospital de Campdevànol recull fons per a nens desafavorits del Ripollès amb una exposició solidària
Dimarts 18/06/2013
  • Aquesta iniciativa ha estat impulsada des de la Comissió de Cooperació Social de l'Entitat
  • Els diners que es recullin amb la venda de fotografies es destinaran als infants necessitats de la comarca

L'Hospital de Campdevànol acull, des d'aquest matí, una exposició solidària en la qual es mostren fotografies artístiques realitzades per persones anònimes de manera altruista. L'objectiu de la mostra és vendre les imatges i destinar tots els diners que es recullin a contribuir a les despeses d'escolarització (llibres, menjador i material escolar) dels nens més desafavorits de la comarca del Ripollès.

Els 14 plafons amb fotografies que integren la mostra capten aspectes quotidians com el reflex d'una llum, una porta rovellada, l'esplendor d'una flor... petites coses que mostren una part del món sovint oblidada. El preu de les fotografies, que es podran veure a l'espai de Consultes Externes de l'Hospital fins al mes d'agost, va de 22 a 45 euros.

Aquesta exposició, titulada “El que els ulls no veuen”, ha estat organitzada per la Comissió de Cooperació Social de l'Entitat, que es va crear a finals de 2012 per fomentar i participar en iniciatives de caràcter solidari i conscienciar el personal sanitari de les problemàtiques socials. Tots els seus integrants són treballadors del Centre que, des de la posada en marxa de la Comissió, ja han desenvolupat altres accions com l'entrega d'aliments a entitats socials o l'organització d'una altra exposició.

Segons explica el Dr. Joan Grané, gerent de l'Hospital de Campdevànol, “des de l'Entitat es dóna especial importància a fomentar iniciatives de caràcter social i accions de Responsabilitat Social Corporativa. És per això que hem donat suport a l'organització d'aquesta exposició solidària”.

 

Sobre l'Hospital de Campdevànol
L'Hospital de Campdevànol és l'hospital comarcal del Ripollès i dóna servei a una població de referència de més de 26.000 persones. L'Entitat va ser fundada el 1920 i, des d'aleshores, vetlla per les necessitats de salut dels habitants de la comarca, amb l'objectiu d'aconseguir resultats d'excel·lència en els àmbits de la salut i la dependència.

Des de 1983, any en què l'Hospital de Campdevànol va ser acreditat per formar part del sistema sanitari català com a hospital comarcal, ofereix serveis concertats amb el CatSalut. Actualment, l'Hospital està acreditat com a centre d'atenció hospitalària aguda i com a centre d'atenció sociosanitària. A part de l'Hospital mateix, la Institució gestiona els Centres d'Assistència Primària (CAP) de Campdevànol i Ribes de Fresser i els consultoris locals de Campelles, Gombrèn, Pardines, Planoles, Queralbs i Toses. 
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021