L'Hospital de Palamós, en el mapa de la formació internacional

L'Hospital de Palamós, en el mapa de la formació internacional
Dimecres 03/07/2013

Seguint el seu procés d'internacionalització, l'Hospital de Palamós en la seva línia privada i comercialitzada sota la marca Hospital Clínic Costa Brava, imparteix durant aquesta primera setmana de juliol un curs a professionals provinents de Rússia en matèria de Reproducció Assistida.

El curs, que abarca des de les diferents causes d'esterilitat de la parella, a les tècniques més avançades que s'apliquen a la Reproducció Assistida; fa un repàs a l'imprescindible paper del biòleg o a la necessària concurrència de ndiferents especialitats en aquesta qüestió: ginecòlegs, endocrinòlegs, uròlegs, farmacèutics...

Aquesta activitat, en la seva presentació de curs intensiu, s'emmarca en el procés de donar a conèixer l'Hospital en diferents fòrums internacionals, i en considerar l'Hospital no només en la seva funció fonamental de servei públic per a la població del Baix Empordà, sinó –també- en la funció de promoure atracció de professionals que utilitzin els serveis turístics de la zona.

El curs té una durada d'una setmana, es va iniciar dilluns dia 1 de juliol i finalitzarà el divendres dia 5. En aquesta ocasió hi participen deu professionals russos, especialistes en ginecologia i urologia. Està dirigit i coordinat pel Dr. Josep M Marqueta, director de la Unitat d'infància i dona de l'Hospital de Palamós.


Per a més informació:
Montse Rovira Ramos
Cap de Comunicació
Serveis de Salut Integrats Baix Empordà
Tel. 972 609 229 / 649 646 045 - Ext. 3673 / 5015
mrovira@ssibe.cat
www.ssibe.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021