L'Hospital Universitari MútuaTerrassa organitza el VI Congrés de la Societat Catalana de Medicina de l'Esport

L'Hospital Universitari MútuaTerrassa organitza el VI Congrés de la Societat Catalana de Medicina de l'Esport
Del 19/04/2013 al 20/04/2013
La inauguració comptarà amb la presència del Sr. Ivan Tibau, secretari general de l'esport de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Alfredo Vega, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa

L'Edifici Docent de MútuaTerrassa acollirà els propers dies 19 i 20 d'abril el VI Congrés de la Societat Catalana de Medicina de l'Esport (SCME), el qual es celebrarà amb el propòsit d'intercanviar coneixements entre els professionals i debatre sobre diversos aspectes vinculats a la medicina esportiva.

La inauguració oficial està prevista el divendres 19 a les 13h. i anirà a càrrec del Sr. Ivan Tibau, secretari general de l'esport de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Alfredo Vega, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa, el Sr. Juan N. García-Nieto, president de la SCME, el Dr. Esteve Picola, director general de Mútua Terrassa i el Dr. Josep Salvador, president del comitè organitzador de l'esmentat congrés.

En el transcurs del divendres i del matí de dissabte s'esdevindran diverses taules rodones entre les quals s'abordaran qüestions com la traumatologia de l'esport, la promoció de l'activitat física de la població en general, la nutrició i la suplementació esportiva i el futur de la medicina esportiva a Catalunya. Prop d'una quarantena de ponents i una desena de moderadors són els que donaran forma a les diferents exposicions i, igual que en la passada edició, el congrés comptarà també amb la celebració de l'assemblea anual de la SCME.

Al marge de les diverses ponències, el congrés es complementarà amb el desenvolupament de tres tallers teòrico-pràctics que tractaran sobre la odontologia en el món de l'esport de competició -en el marc del mateix es realitzarà la presentació de l'Institut Català d'Odontologia Esportiva-, l'actualització en urgències i emergències en l'esport i les injeccions de col·lagen.


Per a més informació:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
Tel.: 93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 03/07/2020