MútuaTerrasa acull la primera edició del seminari 'Developing skills in scientific writing'

MútuaTerrasa acull la primera edició del seminari 'Developing skills in scientific writing'
Divendres 31/05/2013
El curs, dirigit als professionals biomèdics, serà impartit per la Fundació Dr. Antoni Esteve

El proper dilluns 3 i dimarts 4 de juny tindrà lloc el curs “Developing skills in scientific writing” a l'Edifici Docent amb l'objectiu de donar suport als professionals biomèdics a millorar les seves habilitats escrites a l'hora de redactar continguts científics en anglès.

Els professionals biomèdics difonen els resultats de les seves investigacions mitjançant articles científics. Tanmateix, no sempre és fàcil ni evident assegurar una coherència i bona comprensió dels textos, situació que s'agreuja quan no s'utilitza la llengua materna.

Mentre que molts professionals de seguida aprenen a llegir textos en anglès de les seves àrees d'interès, per a la majoria és útil rebre formació específica i consells d'experts sobre com desenvolupar les habilitats necessàries per escriure amb èxit sol•licituds de subvenció o articles científics. L'esmentat seminari pretén donar resposta a aquesta necessitat. Així, els alumnes aprendran els principis de la comunicació científica escrita i podran posar-los en pràctica amb una dinàmica amena i participativa.

Igual que l'any passat, la Fundació Dr. Antoni Esteve, ha comptat de nou amb la col·laboració i l'expertesa de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa per al desenvolupament d'aquest curs. A diferència de la passada edició, la qual es va centrar en proporcionar els coneixements i recursos sobre com preparar presentacions científiques, enguany el propòsit del seminari és facilitar ajuda als professionals per tal de millorar la seva redacció científica.

El curs estarà impartit pel Sr. John Giba, magna cum laude en Psicologia per la Universitat de Pittsburgh i professor de diversos programes de màster de les facultats de medicina de la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona i la Sra. Anna Algersuari, llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i membre de la junta del Radiology Trainees Forum de la Societat Europea de Radiologia.


Per a més informació:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
Tel. 93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021