MútuaTerrassa acollirà la XXVIII Reunió Anual de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRITC)

MútuaTerrassa acollirà la XXVIII Reunió Anual de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRITC)
Del 08/05/2013 al 09/06/2013

La reunió contempla la celebració d'un workshop sobre la Teràpia d'Acceptació i Compromís i una jornada de debat amb presència de diversos catedràtics del terreny de la psiquiatria i la psicologia

Divendres 10 de maig de 2013 - 09.15h

Edifici Docent MútuaTerrassa (Sant Antoni, 39)

L'Edifici Docent de MútuaTerrassa acollirà els propers dies 9 i 10 de maig la XXVIII edició de la Reunió anual de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament. Es tracta d'un esdeveniment molt consolidat en l'àmbit dels professionals que treballen les ciències del comportament i que actua com a punt de torbada entre el món acadèmic dedicat a la recerca bàsica i l'àmbit de la teràpia cognitivoconductual.

El dijous 9 de maig està previst -entre les 9 i les 18:30h- la celebració del workshop de Teràpia d'Acceptació i Compromís (ATC) i la Professora Carmen Luciano, Catedràtica de Psicologia de la Universitat d'Almeria i Directora de l'Instituto ACT de Madrid, serà l'encarregada d'impartir-lo. Autora de diversos articles científics sobre la matèria, Luciano és considerada un referent en l'ACT i compta amb una àmplia trajectòria professional en el terreny de la psicologia, tant a nivell docent com d'investigació.

En el transcurs del divendres 10 de maig esdevindrà la jornada de debat, la qual contempla la celebració de diverses ponències. A les 9:15h tindrà lloc la inauguració, a càrrec de la Sra. Cristina Molina, directora del Pla Director de Salut Mental i Addicions del Departament de Salut de la Generalitat, el Dr. Manuel Álvarez, director mèdic de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, el Dr. Pere Anton Soler Insa, Director de Salut Mental de l'HUMT i la Dra. María José Martín, presidenta de la SCRITC.

Pel que fa a les conferències, aquestes aniran a càrrec de diferents professionals mèdics i comptaran també amb la participació de catedràtics de reconegut prestigi  en l'àmbit de la psiquiatria i la psicologia com la Professora Cristina Botella, el Professor Adolf Tobeña i, novament, la Professora Carmen Luciano. Al final de l'acte es lliurarà el Premi Pavlov en reconeixement a la trajectòria professional en l'àmbit de la teràpia cognitivoconductual i es celebrarà també l'Assemblea general de socis de la SCRITC.

 

Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es


Terrassa, 8 de maig de 2013
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021