MútuaTerrassa dóna el tret de sortida a l'onzena edició del cicle de conferències “Dijous de Mútua”

MútuaTerrassa dóna el tret de sortida a l'onzena edició del cicle de conferències “Dijous de Mútua”
Divendres 31/05/2013
Un any més, les conferències tindran lloc el darrer dijous de cada mes a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa

El proper dijous, 30 de maig, MútuaTerrassa inaugurarà un nou cicle de conferències “Dijous de Mútua” concebudes amb la idea de divulgar temes mèdics d'actualitat i d'informar d'una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat. Dirigides al públic general, les conferències s'esdevindran el darrer dijous de cada mes a les 19h a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa.

“La seguretat en el pacient és cosa de tots” és el títol de la conferència amb la qual s'obrirà aquest onzè cicle i anirà a càrrec de la Dra. Ana Álvarez, la Sra. Pilar Julián i la Sra. Núria Freixas, totes elles membres de la Comissió de Seguretat del Pacient de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

La seguretat dels pacients és la reducció del risc de dany innecessari associat a l'atenció sanitària fins a un mínim acceptable. En el transcurs de l'esmentada conferència, a banda d'abordar tots els aspectes derivats de la seguretat dels pacients, també s'explicarà als presents com poden col·laborar per tenir un paper més actiu en la pròpia atenció sanitària a través d'exemples concrets (higiene de mans, prevenció de caigudes,..)

Adjuntem el calendari relatiu a “Els Dijous de Mútua 2013” amb el propòsit de donar a conèixer la relació de temàtiques que s'abordaran al llarg d'aquest any.

 

 

Anna Folch i Filella

Directora de Comunicació, RRPP i Protocol

93 736 50 24

anna.folch@mutuaterrassa.es

 

 
09/12/13
Dijous de Mútua
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021