Mútuaterrassa edita un nou conte per infants centrat en els beneficis de la dieta mediterrània

Mútuaterrassa edita un nou conte per infants centrat en els beneficis de la dieta mediterrània
Del 22/04/2013 al 12/05/2013
L'autora és la Dra. Laia Asso, pediatra de l'Àrea Integrada de Pediatria de MútuaTerrassa

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, MútuaTerrassa ha editat un nou conte titulat “Meditedrac”, dirigit a nens i nenes i pensat per a traslladar als més menuts la importància de la dieta mediterrània i els beneficis d'adoptar una bons hàbits alimentaris.

L'esmentat conte es tracta del quart exemplar d'una col·lecció escrita per la Dra. Laia Asso, pediatra de l'Àrea Integrada de Pediatria de MútuaTerrassa, amb una clara voluntat pedagògica i sempre amb un drac com a protagonista central de la història.

El primer es va editar per Sant Jordi el passat 2010 sota el títol “Un drac sense força” i es va centrar en la importància d'una bona alimentació. El segon, editat l'any següent, es titulà “Un drac que va a peu a tot arreu” i en aquest cas abordà la promoció de l'activitat física. L'any passat, la Dra. Asso va escriure el conte “No te'n riguis mai d'un drac” i en aquesta ocasió va tractar sobre la importància de l'acceptació dels nens i nenes que pateixen sobrepès o obesitat.

Amb l'objectiu de donar a conèixer el conte d'aquest any -“Meditedrac”, que incorpora la rellevància de la dieta mediterrània-, l'Edifici Docent de MútuaTerrassa acollirà demà a les 15.15h una sessió de conta contes a càrrec de la Sra. Marta Jarque dirigida als alumnes de 3r i 4rt de primària de l'escola Petit Estel – La Nova de Terrassa. El Dr. Antoni Casagran, gerent de la Unitat Estratègica Assistencial, presentarà l'acte i comparà també amb la presència de la Dra. Laia Asso.

A més de repartir un exemplar a cadascun dels infants assistents a la sessió del conta contes, l'esmentat conte es distribuirà també als diferents Centres d'Atenció Primària que gestiona l'entitat, al Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa així com a la Unitat Estratègica Asseguradora de MútuaTerrassa.

Més informació
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 03/07/2020