MútuaTerrassa organitza un nou curs sobre Autism Diagnostic Observational Schedule

MútuaTerrassa organitza un nou curs sobre Autism Diagnostic Observational Schedule
Del 17/09/2013 al 17/10/2013

Es tracta de la cinquena edició d'aquest curs de formació,
acreditació clínica i d'investigació 
18, 19 i 20 de setembre - 09.00h
Edifici Docent MútuaTerrassa (Sant Antoni, 39)

El proper dimecres, 18 de setembre i fins el divendres dia 20, tindrà lloc -a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa- un nou curs sobre Autism Diagnostic Observational Schedule (ADOS), organitzat per la Unitat de psiquiatria infantil i juvenil de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

La direcció d'aquest curs anirà a càrrec de la Dra. Amaia Hervás, metge psiquiatra i coordinadora de l'esmentada unitat i professional  referent a nivell estatal en la formació en aquestes eines per al diagnòstic del Trastorns de l'Espectre Autista (TEA). La Dra. Hervás és i formadora acreditada en l'entrevista diagnòstica ADOS per la Prof. Anne LeCouteur, a la Universitat de New Castle i pel Prof. Michael Rutter de la Universitat de Londres.

L'entrevista diagnòstica ADOS (Autism Diagnostic Observational Schedule) es realitza amb nens, adolescents i adults amb TEA i es complementa amb l'administració de l'ADI-R (Autism Diagnostic Interview Revised), entrevista també semiestructurada que en aquest cas es realitza amb els pares.

Ambdós instruments diagnòstics són de gran complexitat en la seva administració i han estat dissenyats especialment per al seu ús en investigació dels TEA i en conseqüència és imprescindible l'acreditació conforme s'ha rebut la formació per a la seva aplicació.

Aquest  curs està dirigit a professionals que tinguin experiència en aquest trastorn, que vulguin millorar les seves habilitats diagnòstiques o el coneixement de la psicopatologia del TEA o que necessitin formació en instruments diagnòstics per a l'aplicació en la recerca científica.


Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 12/04/2024