Nou servei de rendiment i medicina esportiva (SERME) Hospital Clínic Costa Brava

Nou servei de rendiment i medicina esportiva (SERME) Hospital Clínic Costa Brava
Dijous 20/03/2014
Servei de suport mèdic esportiu perquè els practicants, de totes les edats, de qualsevol disciplina esportiva, puguin disposar de totes les tècniques, proves i pautes per gaudir amb seguretat de l'esport triat, per millorar el seu rendiment esportiu i per accelerar la recuperació de les seves lesions.

Aquest matí s'ha celebrat l'acte de presentació d'aquest nou servei que es posa en marxa el dia 24 de març en l'àmbit d'Hospital Clínic Costa Brava (HCCB).

L'acte ha comptat amb la participació de M. Teresa Ferrés, Presidenta dels Òrgans de Govern de SSIBE, Enric Aliño, Director del SERME, M. Josep Martí, Metgessa SERME i Josep Carballude, Llicenciat en ciències de l'activitat física i esport (CAFE).

Com a convidat especial, ha assistit Adel Mechaal, atleta migfondista que enguany ha aconseguit la mínima mundialista en 1.500.

 

Serveis integrals per a l'esportista

La línia privada de l'Hospital de Palamós crea una unitat compacta on els esportistes poden ser atesos per diferents especialistes (titulats en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport –CAFE-, Metges especialitzats en Medicina Esportiva, fisioterapeutes esportius, traumatòlegs i reumatòlegs, cardiòlegs, nutricionistes, osteòpates, podòlegs) oferint un servei integral en el que l'equip responsable confia fermament, perquè està encaminat cap a un objectiu: fer que la gent gaudeixi de l'esport amb seguretat.

SERME és el primer centre de rendiment i medicina esportiva vinculat a tota la tecnologia avançada d'un hospital i amb un equip interdisciplinari que entén la psicologia de l'esportista i que creu que els practicants habituals d'esports ho estaven esperant.

 

Serveis fets a mida

S'ofereix tota mena d'assessorament i tractament: des d'una simple consulta per a resoldre un dubte puntual, fins a paquets de productes de preparació i seguiment molt elaborats (iniciació, mitja marató, marató, start-running, sèniors i diferents modalitats de revisions periòdiques -bàsica, estàndard, mèdium, premium-) amb unes tarifes assequibles a les circumstàncies econòmiques actuals.

 

Més informació
Unitat d'Atenció al Ciutadà i Comunicació

Lola Bosch
972 60 92 90 - 616 14 42 10
dbosch@ssibe.cat
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/08/2020