Nous aspectes d’una vella malaltia: Psoriasi

Nous aspectes d’una vella malaltia: Psoriasi
Dimecres 18/12/2013
La conferència es durà a terme en el marc de l'onzena edició del cicle “Els Dijous de Mútua”, el 19 de desembre de 2013 a les 19.00 h a l'Edifici Docent MútuaTerrassa (Sant Antoni, 39. Terrassa)

El proper dijous, 19 de desembre, se celebrarà la conferència “Nous aspectes d'una vella malaltia: psoriasi” i anirà a càrrec de la Dra. Mercè Garcia, metge del servei de dermatologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. L'acte tindrà lloc a les 19h. a l'edifici docent de MútuaTerrassa.

L'objectiu de la conferència serà aprofundir en les particularitats d'aquesta malaltia inflamatòria de caràcter sistèmic així com conèixer tots els avenços associats a la seva fisiopatologia. Tanmateix, en el transcurs de la conferència també s'abordaran els nous tractaments que actuen bloquejant la resposta inflamatòria en els pacients amb psoriasis més greus; fet que ha obert perspectives pel que fa a la millora de la qualitat de vida d'aquests pacients.

Finalment, la Dra. Garcia també aprofitarà el marc de la conferència per referir-se a l'evolució que recentment ha experimentat la definició de psoriasi. En aquest sentit, sovint aquesta malaltia s'havia associat amb possibles afeccions a les articulacions i els últims estudis posen de manifest que els pacients afectats per psoriasis poden presentar determinades característiques físiques (com per exemple l'obesitat) i tenir associades altres manifestacions (com és el cas de la diabetis, la hipertensió o la depressió) que poden minvar les seves expectatives i qualitat de vida.

L'esmentada ponència es durà a terme en el marc de l'onzè cicle de conferències “Els Dijous de Mútua”, concebudes amb la idea de divulgar temes mèdics d'actualitat i d'informar d'una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat.

Terrassa, 18 de desembre de 2013

 

Més informació
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020