Presentació de la plataforma de micromecenatge Testimonialis i concert solidari del Mestre Jordi Savall

Presentació de la plataforma de micromecenatge Testimonialis i concert solidari del Mestre Jordi Savall
Dijous 21/11/2013

Una iniciativa de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa per impulsar la recerca d'excel·lència aplicada a la salut

El proper divendres, 22 de novembre, es durà a terme la presentació oficial de la plataforma de micromecenatge www.testimonialis.org, una innovadora iniciativa promoguda per la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa per impulsar la recerca d'excel·lència aplicada a la salut.

La fundació té com a objectiu donar suport a la recerca biomèdica i a la innovació en l'àrea de la salut (especialment autisme infantil, malalties inflamatòries intestinals, malalties neurodegeneratives, cerebro-vasculars, infeccioses i sida). També dóna suport a projectes i activitats científiques i formatives en països pobres en recursos.

L'esmentada plataforma permetrà conèixer el conjunt de projectes amb els quals treballa actualment la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa. Un dels projectes en curs és la “Prevenció integral de la transmissió del VIH de la mare al nadó a Kènia”, com també el Mestre Jordi Savall oferirà un concert solidari en benefici d'aquest i de la resta de projectes de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa.

Data: divendres, 22 de novembre de 2013
Lloc: Reial Monestir de Sant Cugat
Hora: 21.00h


Per a més informació:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RP i Protocol
Tel. 93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 29/11/2023