US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024uch.catPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_UCH_2013uch.catPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GHR57CGY9V2Google AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Presentació dels resultats de l'estudi de gelats artesans en pacients amb càncer i trastorns nutricionals

Presentació dels resultats de l'estudi de gelats artesans en pacients amb càncer i trastorns nutricionals
Del 24/04/2012 al 24/05/2014
L'Hospital de Sabadell, l'Hospital de Terrassa i el Dr. Francesc Casas, juntament amb la Fundació ALICIA i el mestre gelater Angelo Corvitto, han participat en l'estudi multicèntric

Consorci Sanitari Terrassa L'Hospital de Terrassa del grup Consorci Sanitari de Terrassa (CST) acollirà demà dimecres 25 d'abril, en roda de premsa, la presentació dels resultats de l'estudi publicat, aquest any, a la Revista científica Clinical and Translational Oncology amb el títol “Gelats artesans adaptats com a suplement nutricional en pacients amb càncer: impacte en qualitat de vida (QLQ) i en nivells nutricionals.”
 
L'estudi, iniciat el desembre de 2005, és el primer que analitza de forma prospectiva i experimental els beneficis potencials de l'administració de gelats en pacients oncològics.
 
La col·laboració de la Fundació ALICIA i la Caixa de Manresa així com el subministrament, de forma totalment desinteressada, dels gelats per part del mestre gelater Angelo Corvitto, ha permès desenvolupar l'estudi.
 
A la presentació intervindran:
 
- Dr. Manel Balcells, director de l'Àrea del Coneixement del CST.
- Dr. Eugeni Saigí, cap del Servei d'Oncologia de la Corporació Sanitària Parc Taulí i director de l'Institut Oncològic del Vallès (IOV).
- Dra. Àngels Arcusa, cap del Servei d'Oncologia del CST i subdirectora del IOV.
- Dr. Francesc Casas, oncòleg radioterapèuta. Barcelona.
- Dra. Conxa León, psicooncòloga del IOV.
- Dra. Elena Roura, responsable del departament de Salut i bons hàbits alimentaris de la Fundació Alícia.
- Sr. Angelo Corvitto, mestre gelater.

Acte:

Dia: Dimecres, 25 d'abril de 2012
Hora: 10:00 h
Lloc: Sala Sant Jordi. 1a planta. Hospital de Terrassa
 

Per a més informació:

Marta Codinas Fort
Oficina de Comunicació
Tel. 93 731 00 07 - Ext 1806
Tel. directe 93 700 36 44
mcodinas@cst.cat
www.cst.cat

Ens movem per les persones - Mirem al futur amb una mirada oberta

La Unió  València, 333 baixos - 08009 Barcelona (Barcelona)  Tel. 93 209 36 99
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 25/04/2025