Professionals de SSIBE, multipremiats un any més en la cloenda de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques

Professionals de SSIBE, multipremiats un any més en la cloenda de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques
Dilluns 17/06/2013
  • 7 premis, i entre ells el Premi especial "Jordi Corominas i Barnadas", configuren el balanç de premis en una jornada on els professionals de SSIBE van presentar 24 treballs de recerca, entre comunicacions orals i cartells.
  • Un any més destaca en la Jornada la nombrosa participació dels professionals de SSIBE i la creixent qualitat dels treballs presentats que ha estat reconeguda amb premis.

El passat divendres 7 de juny de 2013 es va celebrar a Olot la XXIX Jornada de Cloenda de l'Agrupàció de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Girona, en la que els assistents van tenir al seu abast 51 comunicacions orals repartides en 7 meses i 80 pòsters repartits en 5 àrees. La Jornada preveia un repartiment de premis en cadascuna de les meses de comunicacions orals i en cadascuna de les àrees de pòsters, així com el premi especial "Jordi Corominas i Barnadas" adreçat al col·lectiu d'infermeria amb l'intent d'estimular tot aquest col·lectiu a explicar el que fa i les possibilitats de futur que té.

Els professionals de SSIBE van participar en 5 de les meses de comunicacions amb 16 treballs (3 dels quals eren de producció multicèntrica siguent primers autors els professionals de SSIBE en dos d'ells) i en 4 de les àrees de pòsters amb 8 cartells.

Més informació

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021