Reunió 'La recerca en demències a Catalunya, present i futur'

Reunió 'La recerca en demències a Catalunya, present i futur'
Dimarts 04/06/2013
Reunió d'Unitats i Equips de Memòria i Atenció en Demències de Catalunya 2013

Organitzada per la Unitat de Memòria i Atenció en Demències de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i l'Equip d'Avaluació Integral Ambulatòria en Trastorns Cognitius (EAIA TC)  del Consorci Sanitari de Terrassa, el proper dimecres 5 de juny se celebrarà -a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa- la reunió anual de les Unitats i Equips de Memòria i Atenció en Demències de Catalunya.

L'objectiu de la reunió d'enguany és posar en comú el present i el futur de la recerca, participar en l'adquisició de nous coneixements i debatre sobre els nous circuits que afavoreixin la participació a nous projectes. La presentació de l'acte anirà a càrrec del Dr. Pau Sánchez, director del Pla Sociosanitari del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Dr. Antoni Casagran, gerent de la Unitat Estratègica Assistencial de MútuaTerrassa i el Dr. Pere Vallribera, director gerent del Consorci Sanitari de Terrassa.

En el transcurs de la jornada es portaran a terme quatre taules rodones vinculades a l'àmbit de les demències (diagnòstic, recerca cognitiva, tractaments, malalties neurodegeneratives,..). Les conferències dels professionals provinents de diversos hospitals i fundacions de Catalunya són les que donaran forma i contingut a les esmentades taules rodones.

El Dr. Manuel Álvarez, director mèdic de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i el Dr. Joan Paloma, adjunt a la direcció assistencial del Consorci Sanitari de Terrassa seran els encarregats de concloure la reunió.


Per a més informació:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
Tel. 93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

Marta Codinas Fort
Cap de Comunicació del Consorci Sanitari de Terrassa
Tel. 93 700 36 44
mcodinas@cst.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021