Setmana d’activitats per celebrar els 10 anys del Centre de Disminuïts Físics de la Fundació Althaia

Setmana d’activitats per celebrar els 10 anys del Centre de Disminuïts Físics de la Fundació Althaia
Del 10/07/2012 al 10/07/2014

Logo Althaia
El Centre de Disminuïts Físics de la Fundació Althaia, ubicat al complex de la Clínica de Sant Josep, celebrarà durant aquesta setmana els actes del seu desè aniversari. La trentena de persones que viuen a aquest equipament tindran l'oportunitat de participar en les activitats que s'han programat des d'aquest dilluns fins divendres. Aquest dia, professionals, residents i familiars podran comprovar l'evolució del Centre i dels propis residents en el recull de fotos i vídeo commemoratiu de l'aniversari.
 
El campionat de boccia es concentrarà en dos dies, a partir de fases eliminatòries. També s'han previst activitats aquàtiques, campionat de dominó, exhibició de balls, actuació del mag Manel, etc.
 
El Centre de Disminuïts Físics del Bages disposa d'unes instal·lacions completament adaptades a les necessitats dels residents i d'una sèrie d'equipaments i serveis que els permeten millorar la seva qualitat de vida. En el dia a dia de la residència, l'equip multidisciplinari i els cuidadors promouen tot tipus d'activitats per tal de millorar el seu benestar físic i psíquic i la seva relació amb l'entorn més immediat. Per això, des de la seva obertura, el centre aposta pel treball diari de tallers relacionats amb les noves tecnologies, l'esport i les relacions humanes.

Programa d'actes:

Dimarts 10 de juliol
Matí. Concert de rock acústic càrrec del grup BRIT
Tarda. Semifinals i final de Boccia

Dimecres 11 de juliol
Matí. Mulla't. Activitats lúdiques d'aigua
Tarda. Final campionat dominó

Dijous 12 de juliol
Matí. Ball en línia. Col·labora Country Bages Wheels Chairs Club
Tarda. Exhibició de balls urbans: shuffle, house, rap... A càrrec del grup SHUFTUNIC CREW de Berga.

Divendres 13 de juliol
Matí. Actuació del voluntari “MANEL EL MAG” i “Com hem canviat”, recull de fotos i vídeos dels 10 anys. Lliurament de premis i pica-pica de les diferents activitats
Tarda. Festival de cloenda.


Per a més informació:
Bet Mercadé
Catpress, serveis de comunicació de la Fundació Althaia
Tel. 93 873 36 76 - 93 872 14 22
www.catpress.cat
 
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/08/2020