Una cinquantena de persones participen a la segona xerrada del cicle Clínica Oberta

Una cinquantena de persones participen a la segona xerrada del cicle Clínica Oberta
Dijous 20/06/2013
Ha anat a càrrec de la Dra. Carme Comellas, metgessa de l'esport i especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

La sala de reunions de la Clínica Sant Josep s'ha omplert aquest dijous a la tarda per escoltar la xerrada de Carme Comellas, metgessa de l'esport, sobre les ajudes ergogèniques en l'alimentació dels esportistes, o sigui, la suplementació de vitamines i minerals. El tema d'aquesta segona xerrada, del cicle “Clínica oberta, converses de salut a mitja tarda”, ha generat molt interès per part dels participants que han estat molt actius a l'hora d'intervenir i fer preguntes a la ponent.

La xerrada anava destinada a totes aquelles persones que fan esport habitualment a qui Comellas ha explicat que practicant esport i fent una dieta correcta, hi ha petites coses que poden ajudar a millorar una marca personal. També ha comentat que els esportistes tenen més necessitats proteiques i que cal programar les ajudes ergogèniques segons el tipus d'esport, el programa de competició, l'edat i les hores d'entrenament setmanal.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021