Una delegació del Ministeri de Salut de Brasil es desplaça fins a Palamós per conèixer model d’integració assistencial de SSIBE

Una delegació del Ministeri de Salut de Brasil es desplaça fins a Palamós per conèixer model d’integració assistencial de SSIBE
Dimecres 20/11/2013

La visita s'ha emmarcat en un projecte que el Consorci de Salut i Social de Catalunya Consultoria i Gestió SA (CSC CiG) està desenvolupant pel Ministeri de Salut de Brasil.

Concretament es tracta d'un projecte d'assistència tècnica i capacitació dirigit a tècnics i directius del Ministeri de Salut de Brasil i que es desenvolupa a Brasília, abordant àrees com la planificació en salut, la regulació de la farmàcia i la integració de la xarxa.

El projecte rep el finançament de l'Organització Panamericana de la Salut (OPM) i de la Organització Mundial de la Salut (OMS).

Per tal de reforçar aquesta capacitació i que directius i tècnics puguin conèixer de primera mà l'experiència en el territori català, algunes de les persones que hi participen s'han desplaçat fins a Barcelona per poder conèixer el model de salut català, l'experiència adquirida i la pràctica d'algunes àrees.

Dins del programa s'ha mostrat el funcionament d'una organització sanitària integrada (OSI), i per això els directius i tècnics del Ministeri de Salut de Brasil el passat dia 14 de novembre han visitat SSIBE (Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà) per conèixer el seu model d'integració assistencial, l'experiència d'infermeria, el model d'atenció primària i el model d'atenció a la dependència.

A la visita també han assistit per part del CSC, la Directora Tècnica del projecte, la Dra. Marianela Landau i el representant legal de CSC CiG a la zona de Brasil, Sr. Gonzalo González.

Per part de SSIBE han participat a la trobada el Dr. Xavier Pérez (Director Assistencial), Sra. Núria Viader (Supervisora d'Infermeria), Dr. Marc Pérez (Director d'Atenció Primària), Dra. Núria Comes (Directora Tècnica del centre sociosanitari Palamós Gent Gran) i Dr. Joan Prat (Director d'Atenció a la Dependència).

 

Per a més informació:
Unitat d'Atenció al Ciutadà i Comunicació
Lola Bosch
Tel. 972 60 92 90 - 616 14 42 10
dbosch@ssibe.cat

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 15/06/2024