Vine el 27 d'abril i puja al Montgrí amb nosaltres!!

Vine el 27 d'abril i puja al Montgrí amb nosaltres!!
Del 25/04/2013 al 12/05/2013

Els dies 6 i 7 d'abril se celebren arreu els dies mundials de l'activitat física i el de la salut, respectivament. A més, l'última setmana de maig tenim per costum organitzar també activitats amb motiu de la setmana antitabac.

Enguany, amb la voluntat d'aglutinar els tres conceptes, i sota el lema "No fumis, mou-te i fes salut!", la Comissió de prevenció i promoció de la salut de SSIBE ha optat per organitzar una pujada al Castell Montgrí de Torroella de Montgrí, per al dia 27 d'abril.

L'activitat, està organitzada amb la participació de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, que ha contemplat la iniciativa dintre de les activitats programades en la 8a edició de la Fira mediterrània- mar obert . Col.laboren en l'esdeveniment, el Departament de Salut, DipSalut, Emporhotel i la Cooperativa Costa Brava. En concret, Emporhotel subministrarà l'avituallament de la caminada en forma de fruita, aigua, i entrepans per a tots els participants.

Podeu compartir l'activitat a les xarxes socials i comentar-la al Twitter amb les etiquetes #ssibemontgri  #FiraMediterrania @comssibe

Així que ANIMEU-VOS i VENIU a PUJAR EL MONTGRÍ!!!
Lloc:  la Plaça de la Vila de Torroella de Montgrí
Aproximadament 8 Kms. Durada aprox. 3 hores
Inscripcions a partir de les 8:30 h.  Activitat gratuïta
Més informació: prevencioipromociosalut@ssibe.cat - www.ssibe.cat

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 03/07/2020