XI Concurs de Postals de Nadal

XI Concurs de Postals de Nadal
Dimecres 04/12/2013
Els residents han mostrat, un any més, els seus dots creatius amb la presentació de les postals amb motius nadalencs

La residència i centre de dia per a discapacitats intel·lectuals Josep Mas i Dalmau de Sant Joan Despí ha resultat la guanyadora. Per onzè any consecutiu, la Unitat Estratègica Sociosanitària de MútuaTerrassa ha organitzat el concurs de postals de Nadal que enguany arriba ja a l'onzena edició. Es tracta d'una jornada en la qual es premien les postals nadalenques realitzades manualment pels residents dels diferents centres de dia i residències gestionades per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa.

Enguany han estat 15 els centres participants i una representació de cada un d'ells s'ha desplaçat aquest matí a la Sala MútuaTerrassa de l'Edifici Docent amb l'objectiu de conèixer el veredicte del jurat, format per diversos representants institucionals de MútuaTerrassa i per l'artista terrassenc Sr. Robert Cabeza.

El Dr. Esteve Picola, director general de MútuaTerrassa, el Sr. Francesc Puig, gerent de la Unitat Estratègica Sociosanitària, el Dr. Salvador Llistar, cap de desenvolupament i projectes de la mateixa unitat i la Sra. Núria Gamell, coordinadora assistencial també de la Unitat Estratègica Sociosanitària han estat els encarregats de repartir els diplomes entre els participants, els quals han aprofitat el seu torn per  -coincidint amb l'inici del període nadalenc- recitar un vers o cantar una cançó davant de tots els presents.

El Dr. Picola ha conclòs l'acte amb l'entrega del guardó a la residència reconeguda: la residència i centre de dia per a discapacitats intel·lectuals Josep Mas i Dalmau ha resultat la guanyadora. Més enllà d'esdevenir la nadala premiada, aquesta postal es convertirà en la felicitació institucional que MútuaTerrassa emprarà aquest any per desitjar Bon Nadal i Feliç 2014.


Més informació
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020