XVI Premi de Poesia Parc Taulí

XVI Premi de Poesia Parc Taulí
Dijous 30/05/2013

Salut i poesia

Fa 16 anys la Corporació Sanitària Parc Taulí va convocar el primer premi de Poesia Parc Taulí amb la voluntat d'anar més enllà de les activitats sanitàries que li són pròpies i amb la il·lusió de poder ser un referent en el marc dels concursos de poesia del nostre país.

Passats 16 anys, ens sentim orgullosos de l'evolució d'aquest premi que convoquem anualment i volem agrair el suport del jurat, que amb el seu prestigi ha garantit el rigor i el nivell del concurs, i el de PAGÈS EDITORS, que des de l'edició 2008 col·labora amb nosaltres editant l'obra guanyadora.

Fa 26 anys que es va crear el Consorci Hospitalari del Parc Taulí, avui Corporació Sanitària Parc Taulí, gràcies a un acord entre diferents institucions de la ciutat que van saber prioritzar la millora dels serveis als ciutadans.

Amb la premissa de promoció de la salut i de la cultura a través de la poesia, el Parc Taulí i Pagès editors us convidem a participar al XVI Premi de Poesia Parc Taulí, d'acord amb les bases reguladores adjuntes.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021