Comunicat sobre l’empresonament de membres del Govern de Catalunya

Comunicat sobre l’empresonament de membres del Govern de Catalunya
Dilluns 06/11/2017
(Barcelona-. 6/11/17)-. Des de La Unió volem manifestar el nostre rebuig davant l'empresonament dels membres del Govern de Catalunya dictat per l'Audiència Nacional, així com la nostra solidaritat amb els afectats i les seves famílies. Considerem que es tracta d'una mesura totalment injusta, que atempta contra la democràcia i la llibertat, i contra les institucions catalanes.
 
Davant aquests fets, que se sumen a la violència policial patida pels ciutadans l'1-O, als empresonaments de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, i a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució laminant l'autogovern, des de La Unió volem reiterar la nostra preocupació per la regressió que estan patint els drets fonamentals al nostre país i, en definitiva, per la greu tensió a la qual s'està sotmetent la ciutadania.
 
Considerant la gravetat de la situació que s'està vivint a Catalunya i tenint en compte la pluralitat dels nostres associats, reclamem solucions polítiques basades en la democràcia i a través del diàleg, el respecte i l'abordatge pacífic dels problemes que ha caracteritzat sempre el poble català.
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 24/07/2024