CONVOCATÒRIA 27/7/17 - El sector de l’atenció a la gent gran presenta un manifest per denunciar l’abandonament per part de l’Administració

CONVOCATÒRIA 27/7/17 - El sector de l’atenció a la gent gran presenta un manifest per denunciar l’abandonament per part de l’Administració
Dilluns 24/07/2017
Patronals (ACRA, CSSCC, CSC, La Confederació, La Unió i UPIMIR) i sindicats (CCOO i UGT) s'uneixen per explicar la situació límit i inadmissible que es viu en l'àmbit de l'atenció a les persones grans.

Els agents socials i econòmics del sector de l'atenció a la gent gran presentaran, el proper dijous 27 de juliol, davant el Parlament de Catalunya, un manifest conjunt per denunciar l'abandonament per part de l'Administració. Patronals i sindicats s'han unit per explicar la situació límit i inadmissible que s'està patint per la manca de recursos provinents de l'Administració, i proposen diverses mesures per dignificar el sector i donar l'atenció de qualitat que els usuaris mereixen.

L'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Centres Socio-sanitaris Catòlics de Catalunya (CSSCC), Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, La Unió - Associació d'Entitats Sanitàries i Socials i la Unió de Petites i Mitjanes Residències (UPIMIR), per part empresarial, i Comissions Obreres (CCOO) i la Unió General de Treballadors (UGT), per part sindical, són les organitzacions que firmen un document que representa una amplíssima majoria d'empreses, entitats i treballadors del sector.
 
El manifest s'entrarà per registre parlamentari i, posteriorment, es procedirà a la seva lectura davant la porta principal del Parlament de Catalunya. La lectura anirà a càrrec de la portaveu del col·lectiu, Cinta Pascual, presidenta de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA).


PRESENTACIÓ I LECTURA DEL MANIFEST AL PARLAMENT DE CATALUNYA
Dia: dijous, 27 de juliol del 2017
Lloc: Parlament de Catalunya (registre d'entrada)
Hora: 11.00 h (entrada per registre del manifest)

 
Nota: Un cop registrat el manifest, es procedirà a la seva lectura a l'exterior del Parlament i, posteriorment, s'atendran les preguntes dels mitjans de comunicació. La lectura i l'atenció als mitjans anirà a càrrec de la portaveu del col·lectiu, Cinta Pascual, presidenta d'ACRA, que estarà acompanyada per representants de totes les organitzacions adherides al manifest.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 07/08/2020