La dignitat de Catalunya

La dignitat de Catalunya
Del 30/11/2009 al 09/12/2011

La Unió Catalana d'Hospitals com a associació empresarial que representa més d'un centenar d'entitats sanitàries i socials al nostre país es vol sumar a l'editorial “La dignitat de Catalunya” en defensa de l'Estatut, publicada pels 12 diaris catalans el passat 26 de novembre. Adherint-nos al pacte, volem donar suport a les iniciatives que la societat civil catalana pugui articular en defensa de la nostra identitat, millora de l'autogovern, millora de les infraestructures, i obtenció d'un finançament just i imprescindible per a la sostenibilitat d'un model sanitari i social propi, universal i de qualitat del que Catalunya ha estat referent.

Sobre la Unió Catalana d'Hospitals
La Unió és una associació empresarial d'entitats sanitàries i socials que tenen com a element comú la prestació de serveis sanitaris i socials als ciutadans, posant a la seva disposició els recursos patrimonials, humans i tecnològics per tal de garantir una assistència de màxima qualitat i eficiència. Aquestes entitats defensen un model sanitari i social públic participat per la societat civil sobre la base de l'autonomia de gestió empresarial. Actualment, les entitats associades a La Unió donen feina a més de 40.500 treballadors.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/10/2018