La Fundació Unió entrega el premi Avedis Donabedian de Qualitat en Atenció Sociosanitària i Dependència 2016 a Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris

La Fundació Unió entrega el premi Avedis Donabedian de Qualitat en Atenció Sociosanitària i Dependència 2016 a Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris
Dijous 14/01/2016

La Fundació Unió ha fet entrega del premi a l'Excel·lència en Qualitat en Atenció Sociosanitària i a les Persones amb Dependència 2016 a Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris. En el marc de l'entrega dels Premis Avedis Donabedian, celebrada ahir a la nit, al Palau de la Música, el president de La Unió, Manel Jovells, va fer entrega del guardó a Jordi Cayetano, gerent de Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris, en nom de la Fundació Unió.

La Fundació Unió patrocina aquest reconeixement des de fa anys, amb el qual es pretén estimular el desenvolupament de programes de millora contínua de la qualitat i reconèixer l'esforç en pro de l'atenció i els resultats en les persones.

A l'hora de designar Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris com a guanyador s'ha valorat que l'entitat disposa d'un pla estratègic que incorpora un pla de qualitat del qual es desprèn una preocupació i inquietud del centre per les àrees més avantguardistes de l'atenció, com són la reducció de les contencions o l'atenció centrada en la persona. En aquest sentit, destaca que, recentment, Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris es va convertir en el primer centre sociosanitari de Catalunya a aconseguir la certificació Libera Care, per evitar qualsevol contenció química o física sobre els pacients.

Els Premis Avedis Donabedian a l'Excel·lència en Qualitat tenen la voluntat de distingir públicament la tasca realitzada pels professionals i centres en el seu dia a dia. Per fer-ho, a part del reconeixement en Atenció sociosanitària i a las persones amb dependència que patrocina la Fundació Unió, s'entreguen guardons a les categories d'hospitals, atenció primària, salut mental i addiccions, societats científiques, integració assistencial, integració social i atenció social amb equips de salut.

Sobre La Unió i la Fundació Unió
La Unió és una associació empresarial de l'àmbit sanitari i social formada per més 115 entitats que aglutinen més de 500 centres, els quals generen uns 60.000 llocs de treball. La missió de l'entitat és servir als associats defensant els seus interessos i influint en la millora del model sanitari i social català, en benefici de la societat.

La Fundació Unió és una fundació privada sense afany de lucre promoguda per La Unió amb la finalitat de contribuir a la racionalització i millora, en els aspectes tècnic, econòmic i financer, del règim de prestació de serveis de naturalesa sanitària i de benestar social a favor de tots els ciutadans.

 

Per a més informació
Cristina Aragüés 93 552 92 10 / 648 09 19 15
Andrea Gil-Bermejo 93 285 19 19 / 610 20 54 85
www.uch.cat - Twitter @uchcat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/08/2020