La Fundació Unió i Intermón Oxfam signen un conveni a favor del desenvolupament

La Fundació Unió i Intermón Oxfam signen un conveni a favor del desenvolupament
Del 18/06/2008 al 21/06/2008
Acord Intermon Oxfam
Barcelona, 18 de juny de 2008 . La Fundació Unió, entitat promoguda per l'associació empresarial Unió Catalana d'Hospitals (La Unió) que opera en l'àmbit sanitari i social i Intermón Oxfam han signat avui un conveni de col·laboració a través del qual les dues entitats duran a terme activitats conjuntes de promoció, difusió i comunicació de projectes en favor del desenvolupament, la millora de les condicions de vida de les persones més desfavorides als països del Tercer Món i l'educació per a la ciutadania global.

L'objectiu d'aquest conveni, signat avui per Roser Fernández Alegre, Apoderada General de la Fundació Unió, i Francesc Mateu i Hosta, Director de la Seu de Catalunya i Andorra de la Fundació Intermón Oxfam, és sensibilitzar i mobilitzar els grups d'interès de La Unió, bàsicament entitats sanitàries i socials, amb la situació dels països del Tercer Món.

Una de les primeres accions derivades d'aquest conveni serà el suport per part de la Fundació Unió en la difusió del programa Una hora de tu sueldo a les entitats sanitàries i treballadors associats a la Fundació Unió. Amb aquest programa pioner a Espanya, Intermón Oxfam pretén demostrar que qualsevol aportació mensual, per petita que sigui, pot comportar grans canvis als països del tercer món.

La Fundació Unió és una fundació privada sense afany de lucre amb la finalitat de contribuir a la racionalització i la millora, en els aspectes tècnic, econòmic i financer, del règim de prestació de serveis de naturalesa sanitària i de benestar social a favor de tots els ciutadans.


Intermón Oxfam és una de les ONG més reconegudes en el territori espanyol i compta amb més de 50 anys treballant en diversos projectes d'ajuda humanitària. Fundada l'any 1956, l'ONG sempre ha mantingut la seva vocació per contribuir a aconseguir un món més just i sense pobresa, on totes les persones puguin gaudir d'una vida digne exercint els seus drets plenament.
Des del 1997, Intermón Oxfam forma part d'Oxfam Internacional; una confederació de 13 organitzacions que treballen juntament amb altres 3000 organitzacions locals en més de 100 països.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 26/05/2020