La majoria de centres catalans premiats al PROGRAMA HOSPITALS TOP 20 pertanyen a La Unió

La majoria de centres catalans premiats al PROGRAMA HOSPITALS TOP 20 pertanyen a La Unió
Del 27/10/2006 al 27/10/2099

(Barcelona, 27 d'octubre de 2006)-. El Programa Hospitals TOP 20 , que impulsa l'empresa Iasist , dedicada a la millora de la qualitat i l'eficiència dels serveis sanitaris prestats als pacients, ha guardonat 14 hospitals catalans entre més de 120 que s'han presentat de tot l'Estat (públics i privats) segons criteris de qualitat assistencial, funcionament i sostenibilitat. D'aquests, 7 centres estan adscrits a La Unió Catalana d'Hospitals : Hospital Comarcal Sant Bernabé; Hospital Esperit Sant; Hospital de Palamós; Fundació Hospital/Asil de Granollers; Hospital de Sabadell. Corporació Sanitària Parc Taulí; Hospital Mútua de Terrassa i Clínica Quirúrgica Onyar. Clíniques de Catalunya (CARSA).

Amb més de 30 anys d'experiència, la Unió Catalana d'Hospitals és una associació empresarial d'entitats sanitàries i socials que tenen com a element comú la prestació de serveis sanitaris i socials als ciutadans, posant a la seva disposició els recursos patrimonials, humans i tecnològics per tal de garantir una assistència de màxima qualitat i eficiència. Aquestes entitats defensen un model sanitari i social públic participat per la societat civil sobre la base de l'autonomia de gestió empresarial. Actualment, La Unió està formada per gairebé 100 entitats.

En aquesta setena edició consecutiva, s'ha introduït una modificació en la classificació d'hospitals incloent el model de gestió com a factor diferenciador als hospitals generals.

Dels 8 centres sanitaris valorats en l'àmbit de la cardiologia mèdica, 7 són membres de La Unió Catalana d'Hospitals : Hospital Comarcal Sant Bernabé; Hospital de l'Esperit Sant; Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt; CARSA. Clínica de Ponent; Fundació Asil/ Hospital de Granollers; Hospital General de l'Hospitalet del Consorci Integral, i Hospital de Sabadell. Corporació Sanitària Parc Taulí.

Més de 120 centres públics i privats de tot Espanya s'han presentat al TOP 20 en aquest àmbit.


Per segona vegada, s'ha inclòs els Benchmarks de l'àrea del cor, un informe específic derivat del programa Hospitals TOP 20 en què s'avaluen els processos de la insuficiència cardíaca congestiva (ICC) i la malaltia isquèmica coronària.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 26/05/2020