La Unió expressa el seu rebuig per l'atemptat de Barcelona i Cambrils i se solidaritza amb les víctimes

La Unió expressa el seu rebuig per l'atemptat de Barcelona i Cambrils i se solidaritza amb les víctimes
Divendres 18/08/2017

(Barcelona, 18/08/17).- Des de l'entitat volem mostrar el nostre rebuig per l'ús de la violència i volem transmetre el màxim suport a les víctimes, familiars i amics de l'atemptat d'ahir al cor turístic de Barcelona i també a Cambrils.

Alhora volem deixar palès el reconeixement i agraïment  pels centres sanitaris de la xarxa sanitària de cobertura pública i pels professionals que més enllà del seu deure han fet costat als afectats i a la ciutat. En especial, hospital de Sant Pau, hospital Clínic, hospital del Mar, hospital de la Vall Hebró, hospital Plató, hospital Sagrat Cor, Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, Hospital Universitari Joan XXIII i Hospital Universitari Sant Joan de Déu de Reus.

També altres col.lectius han mostrat aquesta sensibilitat com els serveis d'emergències, els cossos de seguretat, els serveis de taxi i el gremi hoteler, entre altres.

Tots formen part del conjunt d'una ciutadania que des del primer moment ha sabut reaccionar amb generositat. Ens sentim orgullosos de Barcelona, del nostre país i com cada dia des del nostre àmbit treballarem per fer-lo més fort.

 

Sobre La Unió

La Unió és una associació empresarial de l'àmbit sanitari i social formada per 113 entitats que aglutinen més de 500 centres, els quals generen uns 60.000 llocs de treball. La missió de l'entitat és servir als associats defensant els seus interessos i influint en la millora del model sanitari i social català, en benefici de la societat.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 20/06/2024