La Unió s’incorpora a PIMEC

La Unió s’incorpora a PIMEC
Dimarts 08/05/2018
La representativitat de la patronal catalana continua augmentant amb la incorporació d'un dels principals referents empresarials en el sector  sanitari i social a Catalunya.

Barcelona, 8 de maig de 2018. La Unió, Associació d'Entitats Sanitàries i Socials, que representa a més de 460 centres, 60.000 professionals i una trentena d'associats col·laboradors, ha anunciat la seva adhesió a PIMEC. L'acte oficial d'adhesió s'ha celebrat avui, 8 de maig, amb la presència del president de La Unió, Enric Mangas, i el president de PIMEC, Josep González.

A través d'aquest acord, La Unió aconsegueix una major presència i incidència del sector salut i social en els debats socials, econòmics i empresarials que tenen lloc a Catalunya. D'aquesta manera, l'entitat empresarial s'assegura tenir un paper cabdal en la defensa dels interessos i drets dels seus associats, en el foment del coneixement i la gestió aplicada i en la capacitat de generar sinèrgies i dinàmiques de col·laboració. Enric Mangas, president de La Unió, ha destacat el paper del sector salut i social com a sector estratègic d'un país que vol ser referent del progrés econòmic i de cohesió social.

Josep González, president de PIMEC, ha destacat la importància d'aquest vincle, ja que “comptar amb el suport d'una associació com La Unió ens permet seguir creixent com a patronal i fomentar el teixit empresarial a Catalunya”. De la mateixa manera, González ha volgut fer èmfasi en el fet que la unió entre ambdues entitats referma el compromís que tenen en la defensa dels drets i interessos dels seus associats davant les administracions, i altres entitats.  

L'acte oficial d'adhesió també ha comptat amb la presència del secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, la directora general de La Unió, Roser Fernández, el gerent de l'àrea Institucional de PIMEC, Lluís Viguera, la directora de Relacions Laborals i Negociació Col·lectiva de PIMEC, Elena de la Campa, i el director d'Organització i Relacions Laborals de La Unió, Xavier Baro. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/08/2020