La Unió valora positivament que el Departament inclogui les seves propostes pel que fa al desplegament de les mesures d'ajustament

La Unió valora positivament que el Departament inclogui les seves propostes pel que fa al desplegament de les mesures d'ajustament
Del 27/04/2011 al 17/05/2013

L'associació empresarial considera que s'han obert vies de diàleg per trobar solucions de sector

La Unió veu positivament que el Departament de Salut hagi pres en consideració les seves propostes pel que fa al desplegament de les mesures d'ajustament. Aquestes propostes són fruit dels resultats dels treballs de seguiment realitzats per l'Observatori creat ad hoc per l'associació empresarial.

La Unió vol destacar el fet que es reconeguin dues velocitats en les mesures d'ajustament, una primera per aquelles mesures que els centres poden assumir amb mesures internes de gestió, i una altra que requereix una anàlisi més acurada pel seu impacte en el centre i en el territori. És molt important que s'hagin obert taules de diàleg i negociació en els àmbits social i polític per tal de consensuar aquestes mesures amb l'objectiu que siguin el menys lesives possible.

La Unió considera necessari que aquest segon tram de mesures s'analitzi i es treballi en una taula tècnica d'experts en l'àmbit de la gestió i en l'àmbit clínic, en la qual l'associació empresarial s'ofereix a participar-hi.

Davant la duresa de la situació econòmica del país, des de La Unió es veu necessari aquest procés, però es vol insistir en que només tindrà sentit i es podrà implementar amb èxit si és fruit de la participació i de l'acord de tots els agents del sector.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 26/02/2024